Concurrerend de toekomst in

De factor energie is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Rekeningen voor energie gaan door het dak. In het boek “Het nieuwe Koel- en vrieshuis” laat ik u zien hoe met samengevoegde elementen een energiebesparing van 52% en meer haalbaar moet zijn. Dit concept is toepasbaar in ieder koel- en vrieshuis, ongeacht de vorm en de grootte. Ook in bestaande situaties!

Het boek is dé leidraad voor investeerders, architecten, adviseurs, constructeurs, technici en technisch onderwijs (mbo, hbo, wo). Het boek laat een verregaande integratie zien tussen gebouw en techniek met investerings- en exploitatie berekeningen.

Het boek met 180 pagina’s is in full colour en rijk geïllustreerd. Bij het boek wordt een A2-poster geleverd met een opengewerkte 3D-tekening van het nieuwe koel- en vrieshuis volgens de methodes beschreven in het boek.

Bestel het boek nu voor €85,-
met waardebon code: koud2022

Reguliere prijs €113,-

Op voorraad

Over de auteur

De auteur, Henri Ossevoort (1943) heeft meer dan 50 jaar ervaring in koudetechniek en klimaatbeheersing. Hij is de opsteller van het eerste convenant voor de Nekovri met de Rijksoverheid in 1979. Opleiding en ervaring: bouwkunde, werktuigbouw, Frigidarium Van Kouwenhoven te Rotterdam, productiebedrijf koel- en vriescellen OFK te Vroomshoop, insteek koelaggregaten, bedrijfskoelkasten en laboratorium speciaalkoeling. Ontwerp en uitvoering van stationaire koelinstallaties tot -100°C. Gepensioneerd en vanaf 2013 gewerkt aan dit boek.